Manteniment de jardins, parcs i zones verdes

Empresa de manteniment de jardins a Barcelona i Catalunya

A PSM som especialistes en el manteniment de jardins, des de grans superfícies com parcs empresarials, hotels, comunitats de veïns o seus corporatives fins jardins particulars o terrasses.

 

El nostre personal de manteniment està dedicat a cada un dels clients. Això ens permet oferir molta regularitat i coneixement al detall del jardí. Tots els nostres jardiners disposen de les titulacions i requisits legals en l’àmbit de la Prevenció de Riscos Laborals, van degudament uniformats i estan en constant formació.

Manteniment de jardins i zones verdes a Barcelona

Utilitzem maquinària específica per cada jardí. A més, aquestes màquines sempre són de qualitat i revisades periòdicament per assegurar un bon funcionament i reduir el soroll i la contaminació.

 

Els nostres tècnics realitzen un estudi exhaustiu de cada manteniment mitjançant un plec tècnic, en el que s’especificaran quines, com, quan i per què es realitzaran tots els treballs necessaris per mantenir el jardí en perfecte estat.

 

Som molt conscients de la importància d’estalviar aigua, per això, durant els primers 60 dies de manteniment realitzarem un estudi del estat actual del rec i oferirem, si és necessari, les millores que considerem oportunes.

 

La nostra oferta de serveis de manteniment de jardins, parcs i zones verdes

 

  • Poda d’arbres, plantes i arbustos.
  • Abonat i control de la salut de les plantes i del seu creixement.
  • Manteniment i sega de la gespa.
  • Sanejament i manteniment de les plantes.
  • Control i detecció de plagues que afecten al teu jardí.
  • Instal·lació de gespa artificial.
  • Eliminació de males herbes.
  • Control, programació i revisió del rec automàtic.

Per què contractar els serveis de manteniment de l’empresa PSM?

regularidad mantenimiento
Regularitat

Ens assegurem regularment de cuidar i mantenir els jardins dels nostres clients, independentment de l’època de l’any que sigui.

servicio seriedad
Serietat

Tracte professional i de qualitat. Busquem oferir serveis que compleixin amb les expectatives dels clients en acabats i dates d’entrega.

conocimiento jardin
Coneixement exhaustiu del jardí

A l’oferir un servei basat en la regularitat, els nostres tècnics coneixen a la perfecció cada jardí en particular.

propuestas de mejora del jardin
Propostes de millora

Volem portar el teu jardí al següent nivell. El nostre equip s’involucra en cada cas en particular proposant propostes de millora personalitzades.

Vols que cuidem del teu jardí?