Control de plagues

Control de plagues a Barcelona

PSM l’art del jardí s.l. realitza la gestió integrada de plagues des del seu inici. El nostre departament tècnic és pioner en l’ús de tècniques de lluita integrada, com és el control biològic, la utilització de matèries actives poc nocives i la minimització de la utilització de matèries actives convencionals.

servicios de gestion de plagas
control de plagas

Els nostres serveis de control de plagues

Tractament de palmeres: La millor forma de lluitar contra el morrut roig és atacant-lo on viu, directament a l’ull de la palmera. Gràcies a la nostra perxa de 12 metres podem arribar a tractar la majoria sense necessitat de camió cisterna.

 

Atomització: Ja sigui per grans extensions o el seu jardí, la nostra Tifone 60 ens permet realitzar els treballs de forma eficaç, la micro gota que genera l’atomització penetra millor a la planta i amb un menor consum de producte i aigua generem un major efecte. Aquest tractament és ideal per pins, xiprers, alzines…

 

Endoteràpia: Consisteix en la injecció del producte fitosanitari i/o substància nutricional directament en el sistema vascular de la planta.

 

Control biològic: Consisteix en regular les plagues mitjançant altres organismes, anomenats enemics naturals, els quals s’alimenten de les plagues disminuint-les i, en alguns casos, erradicant-les o en les instal·lacions de trampes atraients que els capturen sense la utilització de productes tòxics.

Cuidem de la salut del teu jardí