Disseny i construcció de jardins

Disseny i construcció de jardins a Barcelona

Els nostres equips de disseny i construcció de jardins, capitanejats pel seu encarregat, planifiquen al detall cada projecte que realitzem. Dissenyant una fulla de ruta que ens permeti presentar als nostres clients quan i com realitzarem tots els treballs necessaris per finalitzar el seu jardí.

 

De principi a fi, la gran experiència del nostre equip ens permet oferir solucions de qualitat independentment de la dificultat del terreny, aconseguint realitzar qualsevol treball que es requereixi per entregar el jardí.

Maquinària especialitzada en la construcció de jardins

Disposem de maquinària pròpia específica per la construcció de jardins entre les que destaquen una JCV 8008 giratòria de 0,7M d’ample que ens permet accedir a qualsevol racó i una JCV 155 per moviments de terra i camions grua de diferents dimensions.

 

Tots els nostres jardiners disposen de les titulacions i requisits legals en l’àmbit de la prevenció de Riscos Laborals, disposen de tots els equips de protecció individual, van degudament uniformats i estan en constant formació.

Quins serveis de construcció de jardins realitzem?

Els nostres serveis complets de disseny i construcció de jardins faran realitat els teus projectes. Per això, realitzem un ampli ventall de procediments que consisteixen en:

  • Moviments de terra amb maquinaria pròpia adaptada a les diferents situacions.
  • Plantació d’arbres, plates i flors.
  • Instal·lació de sistemes d’il·luminació.
  • Sembra i instal·lació de terres amb gespa natural, artificial y d’altres tipus.
  • Muntatges de diferents opcions de rec automàtic.
  • Implementació de murs, així com fonts decoratives o estancs.
paisajismo diseño y construccion de jardines en barcelona
maquinaria especializada en la construccion de jardines

Per què contractar els nostres serveis de disseny de jardins?

maquinaria propia
Maquinària pròpia

Disposem de la nostra pròpia maquinària per tot tipus de treballs sense necessitat de subcontractació.

hoja de ruta
Full de ruta

En cada un dels nostres treballs tracem un full de ruta per complir els nostres objectius amb una alta qualitat i dins dels plaços.

trabajo sobre presupuesto
Treball sobre pressupost

El client té des d’un inici tot el projecte pressupostat, evitant sorpreses desagradables i transmitent tranquil·litat i serietat.

atencion al detalle
Atenció al detall

PSM l’art del jardí es caracteritza per la recerca de la perfecció en cada detall de tots els treballs realitzats, garantint un servei d’alta qualitat.

Dissenyem i construïm el teu jardí