Empresa de jardineria a Barcelona

PSM l’art del jardí, és una empresa de jardinera a Barcelona centrada en oferir serveis de qualitat i acabats perfectes. Disposem dels millors jardiners per assegurar la satisfacció dels nostres clients amb els treballs que realitzem. Ens dediquem al manteniment, cuidat i construcció de jardins, a més de la gestió integral de plagues.

empresa jardineria barcelona

Qui som?

PSM jardiners a Barcelona

Disposem d’un ampli equip humà format per tècnics agrònoms, paisatgistes, oficials de jardineria i instal·ladors de rec disposats a donar un servei professional i de qualitat durant tot l’any.

Serveis de jardineria a Barcelona

mantenimiento de jardines

PSM l’art del jardí disposa dels millors professionals per realitzar el manteniment del teu jardí de forma professional i amb la màxima qualitat.

construccion de jardines

T’ajudem a construir i dissenyar el jardí dels teus somnis. Disposem d’un equip de tècnics amb molts anys d’experiència així com amb la nostra pròpia maquinària.

gestion integral de plagas

Mantenir la salut del teu jardí és un dels factors més importants perquè llueixi bonic, per això, a PSM l’art del jardí oferim el servei de gestió integral de plagues als nostres clients.

arboricultura

Realitzem tot tipus de treballs i serveis d’arboricultura per aconseguir mantenir els arbres que formen el teu jardí, sans, forts i que llueixin imponents.

Projectes de jardineria

Els nostres clients

Demana’ns un pressupost pel teu jardí